Despre noi

Avand la dispozitie un personal calificat cu experienta de peste 8 ani in activitatea de turism, VIKING TRAVEL a avut intotdeauna ca deviza orientarea permanenta catre client si nevoile acestuia. In acest mod VIKING TRAVEL a reusit sa castige increderea unei vaste categorii de clientela prin implicare, seriozitate si servicii la inalte standarde. Incercam sa asiguram clientilor nostrii o vacanta cat mai placuta din toate punctele de vedere atat financiar cat si in ceea ce priveste structurile de cazare, masa si transport.

Clientii nostrii fideli cunosc deja pachetele noastre turistice si stiu ca acestea sunt de cea mai buna calitate , de asemenea tarifele practicate sunt dintre cele mai scazute, fara a afecta calitatea acestora.

Asa cum probabil ati observat deviza noastra este “Lasa-te cucerit de cele mai mici preturi!” si asta pentru ca la noi totul este posibil. Fie ca alegi o destinatie exotica, o vacanta la munte sau un circuit turistic, personalul nostru va avea grija sa va faca cea mai buna oferta in ceea ce priveste raportul calitate – pret, iar multumirea dumneavoastra sa fie deplina.

Bilete de avion

Avand la dispozitie o platforma perfomanta ce ne ofera acces la cele mai noi sisteme de rezervare, cu peste 600 de companii aeriene de linie si low cost, Viking Travel va ofera bilete de avion la cele mai mici tarife. Pentru grupuri de persoane tarifele sunt negociabile, ajungand mai mici decat pe site-urile companiilor aeriene.

Mai jos aveti la dispozitie un motor de cautare a biletelor de avion si posibilitatea de a rezerva. Mentionam ca rezervarile dvs. vor fi disponibile in sistem un timp specificat de fiecare companie in parte, urmand ca aceste rezervari sa fie sterse automat de catre compania aeriana daca nu se achizitioneaza biletul in termenul specificat.

Sistemul nu afiseaza rezultate pentru tarife ale companiilor low cost. Tarifele practicate de Viking Travel pentru companiile low-cost sunt cele de pe site-urile companiilor respective, iar pentru grupuri de persoane se acorda reduceri.

Transfer aeroport

Este foarte important pentru noi, cat si pentru Dvs., sa stim ca totul decurge perfect de la parasirea domiciliului / hotelului dvs. si pana la sosirea la destinatie. Aceasta presupune, pe langa biletul de avion si zborul propriu-zis, si transferurile la / de la aeroporturi.

De aceea am adunat pentru dvs. absolut toate informatiile necesare pentru a economisi TIMP si BANI. La noi veti gasi absolut toate informatiile necesare privind transferurile la/de la aeroporturile Bacau, Iasi, Targu Mures, Bucuresti si chiar catre Disneyland.  Orare, preturi, transportatori, firme de taxi, toate aceste informatii le avem pregatite pentru dvs. in cele mai mici detalii.

Avem relatii si contracte cu firmele de transfer catre aeroporturi, cu firmele de taximetrie si cu cele de transport national, totul pentru o calatorie fara griji.

In plus, masina agentiei noastre, o Skoda Octavia III va sta la dispozitie in orice moment pentru a face transferul la / de la aeroportul Bacau in conditii VIP: preluare de la domiciliu, transport bagaje, asistenta check in. Totul la cel mai mic tarif, practic doar costul benzinei.

Verificati rubrica noastra de Oferte Speciale pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte privind transferurile catre aeroport.

Rezervari hoteliere

Pe langa biletele de avion si transferurile catre aeroport, va punem la dispozitie si posibilitatea rezervarii hotelului, daca este cazul. Mentionam ca agentia noastra nu practica un adaos comercial pentru acest lucru, pur si simplu vine in ajutorul dvs. cu sfaturi in alegerea hotelului, cu prezentarea variantelor de cazare pe baza feed-back-ului primit de la ceilalti clienti.

Fie ca este vorba de participarea la Targuri si Expozitii in Istanbul, Gouanghzou, Frankfurt, Hamburg, Dortmund, etc., fie ca doriti sa mergeti la Disneyland sau sa petreceti o vacanta in Europa, va stam la dispozitie cu o lista de hoteluri agreate deja de clientii nostri si foarte bune sub raportul calitate/pret, hoteluri curate, centrale, cu acces imediat la metrou/tren, in orase ca Paris, zona Disneyland, Barcelona, Viena, etc.

Bilete de autocar

Viking Travel va ofera bilete de autocar cu plecari zilnice din Piatra Neamt si Suceava catre Anglia, Austria, Belgia, Cehia, Danemarca, Elvetia, Franta, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Norvegia, Olanda, Portugalia, Spania, Suedia, Ungaria

Cerere oferta

bilete autocar poza

Agentii nostri

Popa Dan Aristide

0744 546 548

Agavrilesei Ilona

0740 473 935

De ce sa ne alegeti pe noi

cele mai mici tarife la biletele de avion
practicam aceleasi tarife ca pe site-urile companiilor aeriene partenere si a caror agenti autorizati suntem.
personal calificat, mereu la dispozitia dvs.
incercam ca totul sa iasa perfect incepand cu plecarea de la domiciliu si pana la ajungerea la destinatie.
servicii conexe profesionale
oferim informatii profesioniste despre transferuri, cazari, etc.
parteneriat cu cei mai mari tour-operatori
avem parteneriate cu cei mai mari tour-operatori din Romania pentru a va putea pune la dispozitie servicii turistice de cea mai buna calitate.
disponibilitate 7/7 si 24/24
nu tinem telefoanele inchise si raspundem la orice ora pentru a putea rezolva situatiile de urgenta aparute
aceleasi tarife, consiliere gratuita
practicam aceleasi tarife “ca pe internet”, dar aveti in plus un agent de turism calificat mereu la dispozitie.
nu avem tarife ascunse
comunicam clientilor tarifele finale, precum si ce au si ce nu au inclus in tarif (bagaje de cala, servicii conexe).
serviciu gratuit SMS
trimitem gratuit prin SMS confirmarea rezervarii, mesaj pre-flight reminder, modificari survenite, etc.

Parteneri

sigle avion parteneri